Appartementen, Loft- en Stadswoningen

Appartementen


Alles wat je nodig hebt op je eigen 50 m2 woonoppervlak, hartje Leeuwarden. Woonkamer met open keuken, hoge ramen om op je gemak van het uitzicht op deze unieke plek vol historie te genieten. Aan de achterkant een royale slaapkamer, badkamer met douche van het type ‘en suite’, dus direct bereikbaar vanuit de slaapkamer.

De drie appartementen op de begane grond hebben openslaande tuindeuren naar buiten.


Loftwoningen


Op de derde en vierde woonlaag, verdeeld over twee woonlagen, de drie extra ruime ‘lofts’, die in New York niet zouden misstaan. Inclusief de kenmerkende open indeling en de hoge ramen voor een uniek stads uitzicht. Naast de ruime woonkamer (over de volledige lengte van de woning) met open keuken en eetkamer, even de trap op naar 1 slaapkamer en 1 werkkamer, de badkamer en een handige zolderruimte.

Woonoppervlakte in totaal 88 m2. Twee van de zes lofts hebben een afwijkende indeling. Alle 6 hebben ze een schuifpui naar eigen balkon op het westen of zuiden.


Stadswoningen


Drie ruime, stijlvolle gezinswoningen flankeren het wat hogere centrale deel van het gebouw, twee-onder-een-kap direct aan de zuidgevel en één even los van de westgevel. Alle drie met eigen tuin en berging. De woningen aan de zuidkant hebben een fraai uitzicht op het groen van het vernieuwde plantsoen op het Bonifatiusplein. Woonoppervlakte 130 m2.

Gebouwd in dezelfde steensoort als het middenstuk met de markante puntdaken; dat levert een aantrekkelijk en harmonieus beeld op. Op de begane grond van de stadswoningen een royale woonkamer met open keuken en volop ruimte voor een eettafel. Op de eerste verdieping twee precies even grote slaapkamers aan de voor- en achterkant van het huis, plus de badkamer. Zolderverdieping met grote dakkapel, ingericht als extra slaapkamer en ruimte voor een werkhoekje. 

Meld je snel aan!


Meld je snel aan en wij houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Bonifatiusplein in Leeuwarden

Aanmelden