Wat een goed idee! Voor elk interieur:

Wat een goed idee – die Stijlpartners!

Alleen zo kun je je straks meteen écht thuis voelen. Stel je voor: je komt binnen in een splinternieuw huis of appartement – toch altijd even wennen. Gelukkig is het al compleet aangekleed, precies in jouw smaak. Vakkundig, sfeervol, zonder maandenlang gedoe vooraf, compleet zonder keuzestress. Sleutel omdraaien, meubels naar binnen schuiven en genieten maar.

Voor jou alleen het leukste deel van verhuizen!

Hoe dan? 
Je hebt op tijd Stijlpartner ingeschakeld. Alsof je meedoet aan het televisieprogramma met de metamorfoses ‘VT Wonen, weer verliefd op je huis’. Met dit verschil: geen verrassingen, alles in eigen hand, tot in detail.  Met flink wat hulp van je eigen, persoonlijke Stijlpartner. Voor de inspiratie en voor het gemak. Vloeren, raambekleding, alles zit al netjes op zijn plaats.

Zo dus!
Waarom wachten tot de oplevering - en dan ineens merken dat je huis nog geen thuis is.
Daar sta je dan met je verhuisdozen  . . . 

Stijlpartner komt al in actie tijdens de bouw. Dan doen we waar we goed in zijn. Opmeten, nog eens opmeten, jouw creativiteit in goede banen leiden – om volop sfeer te creëren. Steeds in nauwe samenwerking met de projectontwikkelaar en aannemer, zodat alles waar je van droomde keurig in orde komt. 
Wij kennen de sterke kanten en de aandachtspunten van het nieuwe huis door en door; we hadden de bouwtekening al in huis voordat jij in beeld kwam als koper. Onze eigen partners voeren jouw woonplannen piekfijn uit! Geruisloos, dus zonder dat je zelf een hand hoeft uit te steken.

Eindelijk. 
Wij snappen je: van een comfortabel en mooi ingericht huis krijg je vanzelf energie. Gedoe, ritjes naar het overvolle woonwarenhuis en de traditionele woninginrichter, achteraf ruilen wat niet bleek te passen - dat kost alleen maar energie.

Stijlpartner. 
Dat betekent ‘turnkey’ thuiskomen en zorgeloos genieten – vanaf de allereerste dag in je nieuwe woning.

Meld je snel aan!


Meld je snel aan en wij houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Bonifatiusplein in Leeuwarden

Aanmelden