Een hypotheek, meer dan alleen geld

Droom jij van een nieuwe woning in Leeuwarden aan het Bonifatiusplein?

Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Want is het mogelijk die droom waar te maken? De adviseurs van Rabobank kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek graag samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent. De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank, Erwin Krikke en Sander Bolt zijn nauw betrokken bij het project Bonifatiusplein. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Leeuwarden. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van Rabobank vind je op rabobank.nl/hypotheken  en over nieuwbouw op rabobank.nl/nieuwbouw  

ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM WONEN

Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning? Dan krijg jij een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op rabobank.nl/duurzaamheidskorting om de voorwaarden te bekijken.

FINANCIËLE CHECK: DÉ START VOOR JOUW NIEUWE DROOMWONING IN LEEUWARDEN

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check via de link hieronder met Erwin Krikke of Sander Bolt, financieel adviseurs bij Rabobank of stuur een email naar nieuwbouw@rabobank.nl. Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

FINANCIËLE CHECK

Meld je snel aan!


Meld je snel aan en wij houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Bonifatiusplein in Leeuwarden

Aanmelden