Verkoopproces

 • Stap 1. > Aanmelden voor Appartementen en stadswoningen Bonifatiusplein

  Niks missen van Bonifatiusplein? Meld je dan nu aan middels het aanmeldformuler. Dit betekent dat je belangstelling hebt voor de woningen van het project. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent het project. Ook heb je nu de mogelijkheid om alvast jouw voorkeur voor een bouwnummer aan te geven.

  Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail en kun je in je account inloggen.

  Let op: dit is nog geen officiële inschrijving. Zie hiervoor stap 3.

 • Stap 2. > Start Verkoop

  Tijdens het verkoopevenement op donderdag 8 september staan wij voor je klaar om je van informatie te voorzien en om eventuele vragen te beantwoorden. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers.  

  Na de start verkoop zullen wij alle verkoopdocumentatie zoals de prijslijst, technische omschrijving en koperskeuzelijst op de website en in je persoonlijke account plaatsen.

 • Stap 3. > Inschrijfperiode

  De inschrijving voor het Bonifatiusplein​ vindt volledig digitaal plaats.
  Vanaf de datum start verkoop mag je je inschrijven voor de woning waar jouw voorkeur naar uit gaat. Dit doe je door in te loggen op je eigen account. Inschrijven is mogelijk door middel van een digitaal inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier wordt aan je account toegevoegd op het moment dat wordt gestart met de verkoop en kan alleen digitaal worden ingevuld en ondertekend. 

  Wat doen we met je gegevens?
  Je gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. De hoogte van jouw inkomen is niet bepalend, we willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren, vandaar dat wij vragen of je een financieringscheck wil uploaden of een bewijs waaruit blijkt dat je financiering in orde is. 

  Inschrijfperiode en aanpassingen
  Tot het sluiten van de inschrijving kun je je inschrijving nog wijzigen. Vergeet dan niet het aangepaste formulier wederom digitaal te ondertekenen en opnieuw te verzenden. Je krijgt per e-mail een bevestiging van de aanpassing.

  Kortom: een inschrijving wordt pas doorgevoerd wanneer het formulier volledig is ingevuld, de digitale handtekening is gezet en op inschrijven is geklikt én je een bevestiging hebt ontvangen.

 • Stap 4. > Toewijzing woningen & reservelijst

  Na het sluiten van de inschrijving worden de woningen toegewezen door de projectontwikkelaar. We proberen zoveel mogelijk belangstellenden de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Enkele spelregels bij de toewijzing zijn:

  Invullen van digitaal inschrijfformulier
  Indien je serieuze belangstelling hebt voor één of meerdere woningen kun je online (in je persoonlijke omgeving) het digitale inschrijfformulier invullen. Hier worden vragen gesteld over je financiële situatie en eventuele voorbehouden die je wilt opnemen in de koopovereenkomst, zoals voorbehoud verkoop eigen woning en voorbehoud van financiering.

  Selectie door ontwikkelaar
  Als het aantal inschrijvingen het aanbod overschrijdt, zal er een selectie worden gemaakt door de ontwikkelaar. Je krijgt voorrang bij de toewijzing indien je wilt kopen zonder voorbehoud verkoop eigen woning en zonder voorbehoud financiering of wanneer je een positieve financiële check van de Rabobank of je eigen hypotheekadviseur hebt geüpload. Zijn er dan nog steeds meerdere geschikte kandidaten voor één woning? Dan wordt er door ons systeem geloot om wie de woning toegewezen krijgt. (Over de uitslag en toewijzing wordt niet gecorrespondeerd)

  Optie
  Zodra de woning aan jou is toegewezen, wordt er een gesprek ingepland met de makelaar. Er volgt een optieperiode van (circa) twee weken. Na deze optieperiode beslis je of je tot koop wil overgaan of dat je de optie (kosteloos) annuleert.

  Reservelijst
  Ben je niet ingeloot dan ontvangt je van ons bericht en wordt je op de reservelijst geplaatst. Mocht iemand afzien van de aangeboden optie dan zullen wij desbetreffend bouwnummer opnieuw toewijzen aan één van de reservekandidaten.

Meld je snel aan!


Meld je snel aan en wij houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Bonifatiusplein in Leeuwarden

Aanmelden